UBIO BIVŠU, NJENU OBITELJ I NOVOG DEČKA

Neviđeni pokolj u Austriji: Ušao je u policiju, predao pištolj i hladno rekao: Ubio sam 5 ljudi

ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL
06.10.2019.
u 14:14

- Upravo sam ubio 5 ljudi, izjavio je mladić kad se predao u policijskoj postaji

Petero ljudi ubijeno je u ranim jutarnjim satima u Kitzbühelu, poznatom skijalištu u Austriji. Prema prvim informacijama počinitelj masakra je 25-godišnji mladić, a vjeruje se da je motiv bila ljubomora.

On je ubio svoju bivšu djevojku, njezinog novog dečka i tri člana njezine obitelji.

Njega je prije dva mjeseca napustila djevojka (19) koju je dan ranije sreo u restoranu u pratnji drugog mladića i pritom je došlo do sukoba. Danas rano ujutro mladić se pojavio u obiteljskoj kući 19-godišnjakinje gdje je došlo do novog verbalnog konflikta, a potom ga je otjerao otac djevojke.



Foto: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL

Dvadesetpetogodišnji mladić se vratio kući, uzeo bratov pištolj pa se opet vratio pred kuću bivše djevojke oko 5.30 sati ujutro  i krenuo u svirepi pokolj. Ubio je prvo njenog oca na pragu, potom je iz pištolja pucao i usmrtio brata (25) bivše djevojke, a potom i njenu majku (51), javlja Kleine Zeitung.

Za to vrijeme djevojka je sa svojim prijateljem (24) spavala u izdvojenoj prostoriji. Ubojica se stoga popeo na balkon i provalio u sobu ite hicima iz pištolja ubio i njih dvoje.

Kako piše Corriere della Sera, nakon počinjenja stravičnog zločina, otišao je u policijsku postaju, stavio pištolj i nož na stol i izjavio: - "Upravo sam ubio 5 ljudi". Nije bio pod utjecajem alkohola. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije