INCIDENT U SUPERPARU

Natjecateljica na snimanju novog showa skoro pogazila Enisa Bešlagića, on vikao: 'Stani, gasi auto'

Foto: RTL
18.04.2023.
u 18:06

Iako su prošli cilj nastavili su dalje s vožnjom i skoro pogazili voditelja Enisa Bešlagića. "Stani bona više, gasi auto", rekao joj je Enis, a natjecateljica Karmela se nada da će Enis ovaj incident zaboraviti

Odmah nakon što je s emitiranjem završila 15. sezona showa 'Ljubav je na selu', na RTL-u krenulo je emitiranje nove sezone showa 'Superpar' u kojem se parovi natječu za titulu 'Superpara' i novčanu nagradu od 15.000 eura. U ulozi voditelja četvrte sezone i ovog se puta našao glumac Enis Bešlagić (48) koji je zamalo stradao na snimanju jedne od prvih emisija.

Naime, tijekom jedne igre natjecatelji Karmela i Tomislav malo su se zanijeli kada su automobilom ušli u poligon showa. Karmela je vozila dok joj je Tomislav morao davati upute za vožnju. Iako su prošli cilj nastavili su dalje s vožnjom i skoro pogazili voditelja Enisa Bešlagića. "Stani bona više, gasi auto, gasi muziku", rekao joj je Enis, a ona se nada da će joj ovaj incident zaboraviti. "Nadam se da mi Enis to neće zamjeriti, drag mi je čovjek", kazala je nakon svega Karmela.Video možete pogledati OVDJE.

Inače, u showu se desetero kandidata bori za titulu 'Superpara'. Gledatelje su neke od njih upoznali u prijašnjim RTL-ovim showovima, kao što su Verica i Dragan, dok su neki pak poznati na TikToku - to su Ismael i Martina.

Svi zajedno smješteni su u luksuznoj vili s bazenom iznad zagrebačkog Miroševca, gdje će skupljati energiju za zanimljive izazove koji su pred njima, a u gotovo 500 kvadratnih metara kuće te 700-tinjak kvadratnih metara okućnice bit će prostora i za ostale aktivnosti na koje su se parovi naviknuli u vanjskom svijetu.

Uoči početka emitiranja novu sezonu prokomentirao je i Enis Bešlagić.  "Parovi četvrte sezone drugačiji su od parova prijašnjih sezona - pojedinačno nisu, ali kao kolektiv jesu; grizu, ulaze u izazov punim kapacitetom, ne štede nikoga iako se privatno i vole i cijene, poštuju, super se druže i nema nekih prevelikih intriga među njima. Najveći im je problem kome dati narukvicu, odnosno, koga izbaciti, ali u izazovima se gotovo i ne pogledaju, toliko su nabrijani. Žene pogotovo! Ne postoji ono da netko odustaje od izazova, nema neću ili ne mogu, nego se svi u igrama daju sve od sebe i baš sam jako sretan zbog toga. Jako sam sretan što se igre igraju maksimalno, a poslije se pruži ruka", rekao je Enis Bešlagić za RTL.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije