NIJE JOJ PRVI PUT

Nakon debate kamere su snimile ovo neobično ponašanje Melanije Trump

Foto: Chris Kleponis - Pool via CNP/DPA/PIXSELL
23.10.2020.
u 19:04

Dok su se udaljavali s pozornice Melania i Donald držali su se za ruke i onda je ona u jednom trenutku samo silovito istrgnula svoju ruku iz njegove.

Na posljednjoj predsjedničkoj debati, dvanaest dana prije izbora Donald Trump i Joe Biden sukobili su se oko načina upravljanja pandemijom koronavirusa u SAD-u i rasnih pitanja u zemlji te brojnih drugih tema.

Na društvenim mrežama raspravljalo se o njihovim stavovima, ali pričalo se opet i o prvoj dami Amerike Melaniji Trump i njezinom neobičnom ponašanju. Trenutak o kojem svi pričaju na društvenim mrežama i pitaju se što se događa s Melanijom dogodio se na kraju same debate kada su supružnici Trump napuštali pozornicu.

U jednom trenutku Melania je naglo istrgnula svoju ruku iz suprugove, a ovo nije prvi put da na ovaj način otima ruku iz Trumpove.

- Melania, jesi li dobro? Opet je istrgnula ruku iz njegove, ovo nije prvi put. Njegovo ponašanje djeluje pomalo nasilno, ali ona kao da je navikla na to - bili su komentari na Twitteru.

Otkako je Trump postao predsjednik šuška se o narušenim bračnim odnosima između njega i Melanie.

Ova bivša manekenka rodom iz Slovenije navodno minimalno komunicira sa suprugom, a neki od zaposlenika u Bijeloj kući tvrdi kako predsjednik Amerike i Melania spavaju u odvojenim sobama i tijekom dana se gotovo i ne viđaju.  

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?