TEHNIČKE POTEŠKOĆE

Najveći pad Facebooka u povijesti! Korisnici još uvijek imaju teškoće

14.03.2019.
u 08:16

Prema stranici DownDetector, čini se kako najviše problema s Facebookom imaju korisnici u Sjedinjenim Američkim državama, Meksiku, Europi, Peruu i Brazilu.

Nakon najvećeg pada u povijesti korisnici diljem svijeta imaju problema s korištenjem društvenih mreža Facebook i Instagram. Isprva obje platforme mogle su se otvoriti, no nisu se mogle slati i primati poruke. Neki nisu mogli objaviti ni novi sadržaj. 

Teškoće saslanjem poruka imali su i korisnici WhatsAppa, posebice oni iz Paragvaja, Indije, Bangladeša, Argentine... 

Prve teškoće počele su jučer oko 17 sati po našem vremenu, a svi problemi još uvijek nisu otklonjeni.

Prema stranici DownDetector, čini se kako najviše problema s Facebookom imaju korisnici u Sjedinjenim Američkim državama, Meksiku, Europi, Peruu i Brazilu.

- Svjesni smo da neki ljudi trenutačno imaju problema s pristupanjem aplikacijama iz Facebookove obitelji. Radimo na rješavanju problema što je prije moguće - objavljeno je na Facebookovom profilu na - Twitteru.

Facebook je objavio i kako problemi s društvenim mrežama nisu povezani s DDoS napadima.

BBC piše da je Facebook ovako velikih problema posljednji puta imao 2008. godine, no, tada je imao oko 150 milijuna korisnika dok ih sad ima čak 2,3 milijarde. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije