KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ

Na Facebooku se oglasila bivša hrvatska predsjednica: Poslala posebnu Plenkoviću

Marko Lukunic/ Pixsell
19.10.2020.
u 19:34

Veseli me što će Vlada RH raditi na potpori i promidžbi hrvatskih projekata iz energetike, prometa i digitalizacije, navela je Grabar-Kitarović

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon dugo vremena na društvenim mrežama i pohvalila nastavak sudjelovanje Hrvatske u Inicijativi tri mora čija je ona osnivačica. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Posebno mi je drago što je danas Predsjednik Vlada Republike Hrvatske Andrej Plenković dao punu potporu i obećao nastavak sudjelovanja Hrvatske u Inicijativi triju mora, koju sam osnovala zajedno s poljskim predsjednikom Andrzejom Dudom. To dokazuje koliko je to snažna platforma za suradnju 12 država članica EU, a njezin uspjeh, te korist koju donosi Hrvatskoj najbolje pokazuje kako Hrvatska može biti aktivan sudionik na međunarodnoj sceni. Veseli me što će Vlada RH raditi na potpori i promidžbi hrvatskih projekata iz energetike, prometa i digitalizacije koji su na popisu strateških projekata Inicijative, kako bi se prije svega jačala hrvatska energetska neovisnost, prometna povezanost i digitalizacija države i društva, čime će se poboljšati naš ukupni životni standard", navela je u statusu bivša hrvatska predsjednica. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?