Kako je umro?

Na brodu 100 km od obale pronašli mumiju

mumija
29.02.2016.
u 21:09

Policija na Filipinima istražuje misteriozan slučaj mumije na brodu koji je plutao morem 100 kilometara od obale.

Njemac Manfred B. nestao je 2009. Sada su ga pronašli mrtvog na njegovom brodu u blizini Filipina. Ostao je mumificiran u sjedećem položaju za stolom. Tijelo mu se brzo osušilo zbog visokih temperatura, prenosi 24sata.hr

Pronašli su ga ribari oko 100 kilometara od obale. Jarbol je bio slomljen i autopilot je upravljao brodom na kojem se nalazio Manfred (59). Identificirali su ga prema dokumentima koji su se nalazili na plovilu, piše Bild .

Policija smatra da je brod mjesto zločina

Manfredov prijatelj kazao je kako je 59-godišnjak bio iskusan moreplovac i strastveni putnik te ne vjeruje da je plovio po oluji. On pretpostavlja da se jarbol slomio nakon što je Manfred umro.

Policija njegov brod smatra mjestom zločina iako nema nikakvih dokaza ni naznaka da je s njim bila još jedna osoba, rekla je glasnogovornica policije, Goldie Lou Siega.

Njemački forenzičar iz Kolna Mark Benecke (45) smatra da je Manfred imao infarkt zbog načina na koji sjedi za stolom.

Obdukcija će pokazati od čega je umro

Manfredovo tijelo prevezeno je u Butan na obdukciju koja bi trebala pokazati od čega je umro.

Iza njega je ostala kćer Nina, po kojoj je i nazvao svoj brod, koja je također strastvena moreplovka i kapetanica teretnog broda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije