Zbog "mirnog prosvjeda"

Muslimanka istjerana s predizbornog skupa Donalda Trumpa

skup
CNN
09.01.2016.
u 20:30

Hamid (56), ustala je na noge kada je Trump izjavio da su sirijske izbjeglice koje bježe od rata u ovoj zemlji povezane s terorističkom organizacijom ISIS

Pokrivena muslimanka Rose Hamid je "zbog mirnog prosvjeda" istjerana s predizbornog skupa republikanskog pretendenta za kandidata na predsjedničkim izborima u SAD-u Donalda Trumpa.

Hamid (56), koja se nalazila u dvorani u kojoj je Donald Trump držao predizborni skup, ustala je na noge kada je izjavio da su sirijske izbjeglice koje bježe od rata u ovoj zemlji povezane s terorističkom organizacijom ISIS, javlja Anadolija. 

Donald Trump je ranije pozivao na zabranu ulaska muslimanima u SAD.

Simpatizeri Donalda Trumpa, koji su bili oko Hamid, nakon što je ustala podigli su transparente s natpisima Donald Trump te su glasno uzvikivati njegovo ime. Jedna osoba je obraćajući se Hamid, govorila "ti imaš bombu".

"Bilo mi je jako neugodno i bilo je zastrašujuće", kazala je Hamid u telefonskoj izjavi za CNN, nakon što je istjerana iz dvorane. 

Policajac Steven Thompson, koji je Hamid izveo van sale, za CNN je izjavio kako mu je prije početka predizbornog skupa rečeno da svatko tko bude pravio bilo kakvu smetnju treba biti izbačen vani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije