NIJE LI PRETJERALA?

Mladoženjina majka kupila haljinu za 24.000 kn pa je svi kritizirali: Iskopala bih joj oči!

Foto: Screenshot
1/2
15.06.2019.
u 08:45

Majka je sama priznala kako već šest mjeseci kontrolira sve oko vjenčanja te da joj je haljina jako važna pa je odlučila pogledati što ima na odjelu za mladenke...

Žena po imenu Lydia koja se pojavila u TV showu The Posh Frock Shop iznenadila je sve odabirom haljine za vjenčanje njezinog sina. 

Naime, ona je na odjelu za mladenke odlučila kupiti haljinu vrijednu 2.895 funti (oko 6 000 KM) nakon što je odbila nekoliko ponuda dizajnera Iana Stuarta. Zbog toga je zavirila na odjel za mladenke i pronašla vjenčanicu na jedno rame sa šlepom, piše Daily Mail. Čak je i dizajnera iznenadila odabirom.

– Odabrala je vrlo seki put, čak onaj 'važnija sam od mladenke' – komentirao je dizajner Ian. Majka je pak u emisiji sama rekla kako već šest mjeseci kontrolira sve oko vjenčanja te da joj je haljina jako važna. 

– Bit će to tradicionalno grčko vjenčanje s više od 200 gostiju. Moj sin ima viziju kako bi ja trebala izgledati, a ja imam svoju. Majka mladoženje ima manju ulogu od mladenkine majke pa želim nešto s 'wow' faktorom – rekla je ona.

Takve izjave sigurno oduševljavaju njezinu buduću snahu, kao i brojne korisnike društvenih mreža.

– Kaže da planira vjenčanje i misli da je otkačena mama. Ne misli da će zasjeniti mladenku? Da sam ja mladenka, iskopala bih joj oči – samo je jedan od brojnih komentara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?