ODMAH JOJ SE SVIDJELA, ALI...

Mladenku ismijali zbog haljine koju je kupila na dvorišnoj rasprodaji: Kako da je popravim?

Foto: Thinkstock
26.06.2019.
u 19:20

Žena je kupila haljinu za samo jedan dolar, no bila joj je predugačka i previše jednostavna pa je zamolila prijateljicu da je 'učini boljom'

Dok mnoge mladenke ne razmišljaju o novcu kada je u pitanju njihova vjenčanica, postoje i one koje su vrlo štedljive. Jedna od takvih je i žena koja se 'pohvalila' da je na dvorišnoj rasprodaji kupila vjenčanicu za samo jedan dolar. 

– Odmah sam se zaljubila u nju, no bila je prejednostavna i preduga – napisala je ona na Facebooku. Zbog toga je zamolila prijateljicu da je 'učini boljom' no ono što je prijateljica napravila, samo je sve pogoršalo. 

Umjesto da je skrati po donjem rubu, prijateljica je napravila nabore na sredini haljine oko trbuha. 

Mladenki se, naravno, vjenčanica nije sviđala pa je upitala na Facebooku kako da sakrije ispupčenja na haljini.

Foto: Facebook Beki Routledge

– Moj zaručnik kaže da probam s ružama, no što vi mislite, kako da to pokrijem? – upitala je ona, a odgovori koje je dobila su urnebesni. 'Vatra, vatra bi to popravila', 'Uh, ovo je super ružno', 'Prekrij ih s drugom haljinom', samo su neki od odgovora koje je dobila. Nadajmo se da ih je i poslušala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?