'KRALJICA NOKTIJU'

Mladenkina manikura: 'S očevim pepelom na noktima osjećala sam se kao da je sa mnom'

Foto: Screenshot Instagram
1/3
07.10.2019.
u 19:15

Iako tata više nije živ, mladenka je pronašla način kako da je doprati do oltara

Charlotte Walton (26) iz Engleske udala se za svojeg partnera Nicka (33), a na vjenčanju je imala posebnu manikuru s  pepelom svojeg oca u noktima kako bi bio s njom na veliki dan.

Tata joj je umro samo nekoliko mjeseci prije svadbe od raka prostate koji se proširio na limfne čvorove i kosti, a Charlotte je uvijek htjela da je njezin otac doprati do oltara. Njezina sestrična Kirsty je došla na odličnu ideju kako da mladenka oca ima blizu sebe.

Foto: Screenshot Instagram

"Kirsty je kraljica noktiju i njezina mi se ideja stvarno svidjela. Na svojem Instagram profilu ima preko milijun pratitelja. Ako netko može napraviti ovo, onda je to ona", rekla je Charlotte i dodala kako je uvijek bila vezana za svojeg oca. 

"Uvijek sam bila tatina djevojčica. Kada smo ga pitali za nešto prvo bi rekao ne, ali bi brzo odobrio i kupio nam što god smo htjeli. Dobio je rak i znali smo da se moramo požuriti sa svadbom kako bi i on mogao biti prisutan na svadbi. Bila sam slomljena kada je izgubio bitku jer znam koliko je htio vidjeti naše vjenčanje. Htjela sam da bude tamo, ali očito mu nije bilo suđeno", rekla je za The Sun. 

"Dok imam njegov pepeo u noktima osjećam se kao da me drži za ruku. Znam da nije isto kao da je pored mene, ali to je najbliže što smo mogli napraviti", dodala je mladenka. 

Foto: Screenshot Instagram

Rekla je i kako se možda radi o neobičnom načinu, ali bila je zadovoljna napravljenim. Priznala je i kako je vjenčanje bilo nevjerojatno, a svi su bili oduševljeni noktima.  "Puno mi je značilo imati tatu pored mene na ovaj poseban dan. Udala sam se za Nicka, s kojim imam dvoje djece i znam da će nas tata uvijek čuvati", izjavila je za The Sun.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije