RAZOČARANA MLADENKA

Mladenka objavila fotografiju frizure od 100 dolara: Evo što sam dobila

Getty Images
05.02.2019.
u 08:23

Ova mladenka iz SAD-a nije išla na probnu frizuru, kako to mnoge mladenke rade, zbog čega je zasigurno požalila.

Mladenkama je dan vjenčanja jedan od najuzbudljivijih u životu i nadaju se da će sve biti baš onako kako su zamišljale i organizirale. No, ponekada neke stvari izmaknu kontroli, posebice kada ovise o drugim osobama.  

Jedna je mladenka doživjela razočaranje svojom svečanom frizurom za koju je frizerka tražila 100 američkih dolara. Na Facebooku, u grupi u kojoj Australke objavljuju sramotne situacije s vjenčanja, objavila je fotografiju frizure kakvu je željela i one koju je dobila, piše Daily Mail.. Razlika je i više nego očita. Osim toga, ukosnice su stršale iz kose i bile itekako vidljive.  

Foto: Facebook/RTL

Ova mladenka iz SAD-a nije išla na probnu frizuru, kako to mnoge mladenke rade, zbog čega je zasigurno požalila.  Nakon njene objave javile su se i druge mladenke koje su objavile svoje fotografije "loših" frizura, a napisale su i kako se nadaju da nije platila tu frizuru, odnosno, da je dobila novce natrag. 

Jedna je napisala da je lijepo da se djeca igraju i odrade neke uloge na vjenčanju, no nije dobra ideja djeci dati da slažu vjenčane frizure, aludirajući na "profesionalizam" frizera.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije