OBJAVIO NA FACEBOOKU

Milanović se i službeno kandidirao za predsjednika SDP-a

milanović
Marko Prpić/Pixsell
29.01.2016.
u 15:48

Aktualni predsjednik SDP-a Zoran Milanović u petak se i službeno kandidirao za predsjednika SDP-a na skorašnjim unutarstranačkim izborima. 

- Danas sam potpisao i predao kandidaturu za predsjednika SDP Hrvatske. Nudim vam svoju energiju, znanje, borbenost i iskustvo. To iskustvo već osam godina dijelim s vama i želim tako i nastaviti - objavio je Milanović na Facebooku.

Zanimljivo, u sat vremena od objave prikupio je više od 2000 'lajkova', te gotovo 250 komentara, od kojih su većina riječi podrške.

- To gospodine Milanoviću, definitivno sam uz Vas i ja i moji prijatelji. Vi i samo Vi, pošten, sposoban, ma samo Vi - napisao je jedan korisnik, dok je drugi stava: 'Sad tek vidimo koliko je Zoki iznad ovog zla koje su nam usilili.'

Podsjetimo, na unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a, koji bi se trebali održati u travnju ove godine, za sada je svoju kandidaturu predao jedino još Zlatko Komadina, primorsko-goranski župan, prenosi 24 sata. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije