zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije

Medvedev: Imamo priliku neprijatelje poslati u vatreni pakao

Dmitrij Medvedev
04.11.2022.
u 10:37

Medvedev je istaknuo da se bore protiv "gomile ludih nacističkih narkomana i velikog čopora pasa koji laju iz zapadne uzgajivačnice". Time su, dodaje, “stekli svetu moć”.

Rusija je velika i bogata zemlja. Ne trebaju nam tuđi teritoriji, svega imamo u izobilju. Ali postoji naša zemlja, koja je za nas svetinja, na kojoj su živjeli naši preci i na kojoj danas živi naš narod. I koju nećemo dati nikome - istaknuo je zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Istaknuo je da se bore protiv "gomile ludih nacističkih narkomana i velikog čopora pasa koji laju iz zapadne uzgajivačnice". Time su, dodaje, “stekli svetu moć”.

- Imamo priliku sve neprijatelje poslati u vatrenu gehenu (op. a. pakao), ali to nije naš zadatak. Slušamo riječi Stvoritelja u našim srcima i pokoravamo im se. Ove nam riječi daju svetu svrhu. Cilj je zaustaviti vrhovnog vladara pakla, bez obzira koje ime koristio - Sotona, Lucifer ili Iblis. Jer njegov cilj je smrt. Naš cilj je život. Njegovo oružje je zamršena laž. A naše oružje je istina. Zato će pobjeda biti naša! - navodi Medvedev. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije