Srbi i Albanci nastavljaju rat: Na pekaru u Staroj Pazovi bačena bomba

Masovni napadi na pekarnice Albanaca u Vojvodini

Albanija i Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.10.2014.
u 12:37

Vlasnik pekarnice u Staroj Pazovi je za Blic izjavio kako je njegova trgovina napadnuta u noći na četvrtak oko 1 sat iza ponoći kada je jedan napadač iz automatskog oružja ispalio pedesetak hitaca

U Somboru zapaljena pekarnica, u pekaru u Staroj Pazovi bačena bomba, javljaju mediji u Srbiji i dodaju kako su u oba slučaja vlasnici Albanci pa se vjeruje kako je to reakcija na događanja od utorka kada su na stadionu u Beogradu za utakmice nogometnih reprezentacije Srbije i Albanije izbili neredi.

Vlasnik pekarnice u Staroj Pazovi je za Blic izjavio kako je njegova trgovina napadnuta u noći na četvrtak oko 1 sat iza ponoći kada je jedan napadač iz automatskog oružja ispalio pedesetak hitaca, a drugi je bacio bombu. Meta je bila i pekarnica "Dva brata" u Somboru, čiji je vlasnik također Albanac.

Do požara, za koji se pretpostavlja da je podmetnut, došlo je sat i pol nakon ponoći, a vatra je brzo ugašena i nije bilo ozlijeđenih. Mediji podsjećaju kako je somborska pekarnica bila nekoliko puta meta vandala. Prije sedam godina na pekarnici su razbijeni izlozi, "a građanima je u nekoliko navrata čak dijeljen i besplatni kruh kako ga ne bi kupovali u pekarnicama čiji su vlasnici Albanci".

Komentara 1

ET
etnik
18:43 17.10.2014.

to su divljaci srbima trba dati još lednu dobro lekciju kao štu su dobili tokom ovih 20 godina da ostaje samo begradski pašaluk

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije