Bjeloruski predsjednik

Lukašenko: Građani Rusije su se bojali gladi i hladnoće, ali strahovi se nisu obistinili

Aleksandro Lukašenko
05.04.2023.
u 20:54

Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko i ruski predsjednik Vladimir Putin započeli su dvodnevni summit u Moskvi raspravljajući o oružju u Bjelorusiji.

"U vašem uredu, kada smo razgovarali o tome što učiniti, pokazalo se da postoji prilika za djelovanje. Projektili lete i vojna oprema je u pokretu, tako da ćemo sve prebroditi uz malo vremena", rekao je Lukašenko sjedeći uz Putina. 

Putin je prošlog mjeseca objavio kako Rusija planira stacionirati taktičko nuklearno oružje u susjednoj Bjelorusiji.

"Moram reći da je puno učinjeno kao rezultat našeg zajedničkog rada na svim područjima. Sutra ćemo razgovarati o svemu tome. To se tiče naše interakcije u međunarodnoj areni i zajedničkog rješavanja pitanja uspostave sigurnosti naših država. S posebnim zadovoljstvom ističem rezultate našeg rada na gospodarskom planu", poručio je Putin, prenosi Index.hr. 

Lukašenko je utvrdio da se stanovništvo Rusije "bojalo gladi, hladnoće i tako dalje", ali da se ti strahovi nisu obistinili.

"Sutra ćemo rezimirati što smo učinili. Definitivno smo zaradili svoje plaće", zaključio je Lukašenko. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije