JIHADI JOHN

Krvniku žao zbog sramoćenja, ali ne i zbog odsjecanja glava

jihadi
09.03.2015.
u 10:22

Mohammed Emwazi, tj. Džihadi John, ispriku svojoj obitelji poslao je preko 'trećih osoba', no u njoj navodno nije izrazio žaljenje zbog zvjerskih ubojstava taoca...

Mohammed Emwazi (26), krvnik ISIL-a poznat kao Džihadi John, svojoj se obitelji ispričao zbog sramote koju trpe nakon što su mediji razotkrili njegov identitet. Daily Mail piše kako je terorist ispriku poslao preko 'trećih osoba', ali nije izrazio žaljenje zbog zvjerstava koje je učinio. Emwazi je identificiran kao ubojica koji je odsjecao glave američkim i britanskim taocima u videima koje je objavio ISIL. Njegova majka i braća zbog toga su sad pod posebnom zaštitom policije koja ih je preselila na sigurnu lokaciju u Velikoj Britaniji. Krvnikov otac Jazeem (51), koji ga se navodno odrekao, a zatim kazao da nema dokaza da se na snimkama nalazi njegov sin, sa najstarijom kćerkom se nalazi u rodnom Kuvajtu. Premijer te zemlje pozvao je Jazeema da se javno distancira od svog sina i ispriča se ili da napusti zemlju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?