PODCIJENIO PUBLIKU

Konačno otkrio potpunu istinu odbukcije koja je svojedobno šokirala svijet

26.09.2017.
u 07:30

'Velik dio mene danas osjeća krivnju. Podcijenio sam reakciju publike'

U dokumentarnoj emisiji iz 1995. prikazana je autopsija izvanzemljanina od strane državnih patologa u Roswellu, odmah nakon pada navodnog NLO-a - autopsija koja je šokirala svijet, ali i zaradila milijune.

No Spyros Melaris, redatelj filma, otkriva kako je snimka autopsije iz 1947. godine zapravo snimana u jednom stanu u Londonu. Mrtav 'izvanzemaljac' zapravo je svojevrsna skulptura Johna Humphreysa koji je radio sa specijalnim efektima i u legendarnoj seriji Dr. Who, piše Metro.  Melaris otkriva kako su organi neidentificiranog izvanzemaljskog tijela zapravo organi krave i janjeta iz mesarnice, a kompot od brusnice bio im je u jednom trenu previše taman za izlučevine kraj mozga... - Velik dio mene danas osjeća krivnju. Podcijenio sam reakciju publike. Zapravo su svi iz NLO zajednice upravo taj film smatrali nepobitnim dokazom postojanja NLO-a i izvanzemaljaca - zaključuje Melaris.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?