BIVŠA PREDSJEDNICA RH

Kolinda je hit na društvenim mrežama! Pogledajte kako je proslavila pobjedu Vatrenih

14.11.2021.
u 19:01

- Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni! - napisala je Kolinda uz fotografije na kojima kleči s rukama u zraku u dnevnom boravku te u hashtagovima dodala 'Iznad svih Hrvatska'.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović na svojim je društvenim mrežama pokazala kako slavi pobjedu Hrvatske nad Rusijom.

"Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni!" napisala je Kolinda uz fotografije na kojima kleči s rukama u zraku u dnevnom boravku te u hashtagovima dodala 'Iznad svih Hrvatska'.

Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Facebook Leo Nicolier

U komentarima su je pratitelji pohvalili.

"Predsjednice, nije to to bez vašeg zagrljaja", pisali su osvrćući se na Kolindinu proslavu na prvenstvu u Rusiji, kad je uletjela u svlačionicu hrvatskih reprezentativaca.

"Po meni, svlačionica je jedino mjesto gdje vi možete vidjeti igrače i čestitati im na pobjedi ili eventualno utješiti ih ako nije došlo do pobjede, dakle to je jedini način na koji ja kao predsjednica mogu doći i reći: 'Evo, ja vas poštujem, čestitam vam, dečki, odradili ste sjajan posao za Hrvatsku", objasnila je tada.

"Bravo Kolinda! Iskrena i prava ljubav prema Hrvatskoj!", pohvalili su je pratitelji.

"Prava navijačica", dodali su još pratitelji.

"Ma uvijek bila naša najjača navijačica", dodali su još. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?