ZANIMLJIVA IDEJA

Kinez došao u Split autom s beogradskim tablicama, evo kako se 'spasio'

Snimio čitatelj
23.10.2018.
u 18:58

Iz Kine sam, žao mi je, unajmio sam auto u Srbiji - piše na cedulji

Netrpeljivost među pojedinim narodima na području bivše Jugoslavije postala je, čini se, naširoko poznata u svijetu. 

Na to barem ukazuje slučaj iz Splita, gdje je jedan Kinez došao unajmljenim autom s beogradskim tablicama pa si je odlučio pomoći ceduljom zataknutom na stražnje staklo. 

- Molim vas, nemojte mi ukrasti registracijsku pločicu. Molim vas. Iz Kine sam, žao mi je, unajmio sam auto u Srbiji - piše na cedulji na engleskom jeziku.

Fotografija poruke objavljena je na Facebooku, a mi se nadamo da je ideja Kineza urodila plodom i da je crvena Škoda ostala netaknuta.

 

Ključne riječi

Komentara 3

VI
vitezovi
12:37 24.10.2018.

uno-ne seri...u zenici nek ti vidi pozivni na mobitelu da je 063... nemoj trazit posao ...a što se imena tiče ..promjeni pa dodji...i vi balije nacionalisticke nekom drzite pridike o nacinalizmu...

PI
pinkec
01:13 25.10.2018.

Kakva glupost! Ovog ljeta bio sam svjedok 100-tine srpskih registaricja po Jadranu i nije bilo problema. Zašto ovakve glupe i zločinačke tenzije po novinama? Gdje žive ovi 'novinari'?

US
una-sana
08:12 24.10.2018.

sta reci nego zalosno u 21.vijeku toliko ljudi zivi u mraku(nacijonalistickom) a cinimi se da hrvatska prednjaci barem sto se balkana tice.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije