TRAŽI IZLAZAK IZ KARANTENE

Kakva molba: Britanka zahtijeva da se pridruži suprugu zaraženom koronavirusom

Reuters/Pixsell
08.02.2020.
u 09:15

Japanski liječnici su 58-godišnjaka poslali u bolnicu na hitno liječenje dok je njegova supruga prisiljena ostati u karanteni na brodu s 3.700 putnika i članova posade još barem dva tjedna.

Wendy Marshall Steele, novopečena supruga britanskog vozača kamiona dijagnosticiranog s koronavirusom ostala je sama u karanteni na kruzeru nakon što su liječnici odveli njezina supruga u bolnicu i uputila je javnu molbu da joj se dopusti da se pridruži suprugu. 

Naime, Alan Steele (58) jedan je od 64 osobe zaražene koronavirusom na kruzeru Diamond Princess koji je usidren u Japanu.

On je bio na medenom mjesecu s 51-godišnjom Wendy Marshall Steele, a sada su zbog zdravstvenih razloga razdvojeni. 

Japanski liječnici su 58-godišnjaka poslali u bolnicu na hitno liječenje dok je njegova supruga prisiljena ostati u karanteni na brodu s 3.700 putnika i članova posade još barem dva tjedna. 

Medicinska sestra preklinjala je vlasti da joj dopuste da bude uz supruga, no odbili su je. 

- Zahtijevala sam da me testiraju. Ne želim da me razdvajaju od Alana - kazala je u razgovoru za medije, prenosi Metro News. 

Karantenu na brodu smiju napustiti samo oni kojima je dijagnosticiran koronavirus, no to nije spriječilo Wendy Marshall Steele da nastavi inzistirati da se nju pusti. 

- Odbrojavam dane sve do trenutka kad ću se moći smijati oko gluposti sa svojim suprugom - kazala je 51-godišnjakinja.

  Podsjećamo, kruzer Diamond Princess s 3.700 putnika i članova posade u karanteni je od pristanka u luku Yokohama u ponedjeljak nakon što je koronavirus otkriven muškarcu koji se u siječnju u Hong Kongu iskrcao s tog broda.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije