KOJE IZNENAĐENJE

Izgubio prsten u moru na medenom mjesecu, a onda se dogodilo čudo

Foto: Facebook
1/2
05.06.2017.
u 10:40

Warren se jednom paru na plaži požalio da je izgubio vjenčani prsten, a oni su tada krenuli roniti

Izgubiti vjenčani prsten jedna je od najgorih stvari koja se može dogoditi na medenom mjesecu, a baš to dogodilo se tek vjenčanom Warrenu iz Sydneyja koji je s trudnom suprugom bio na odmoru u Italiji. 

Novovjenčani par iz Australije na plaži je razgovarao sa supružnicima Richardom i Fionom Lambert kojima se požalio kako je Warren izgubio prsten u moru kada se kupao, a par im je obećao da će pomoći pronaći prsten. No, Warren i njegova supruga otišli su s plaže, a ono što se tada dogodilo nisu očekivali. 

Par s kojim su razgovarali na plažu, ronio je i pronašao vjenčani prsten, no Australaca više nije bilo na plaži pa nisu znali kako da im vrate pronađeni prsten. Richard Lambert je tada napisao status na Facebooku i zamolio sve da ga podijele kako bi pronašao vlasnika prstena s kojim je ranije razgovarao. 

Srećom, parovi su se brzo ponovno sreli, a kada su Warrenu otkrili da su pronašli njegov prsten, on nije mogao vjerovati. Richard Lambert odmah se na Facebooku pohvalio da su pronašli vlasnika prstena što su svi s oduševljenjem dočekali. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije