PRIJAVLJENA DVOJICA

Hodao cestom s automatskom puškom, vidio policiju pa bacio oružje i pobjegao

22.02.2018.
u 14:34

Istražujući slučaj policija je došla do 22-godišnjaka i 23-godišnjaka

Kada su 14. veljače oko 3.30 policajci dobili dojavu o remećenju javnog reda i mira u Novom Selu na Dravi, vjerojatno su mislili da se radi o rutinskoj intervenciji. No sve se promijenilo kada su policajci koji su išli na intervenciju u Prvomajskoj ulici uočili muškarca koji je cestom hodao noseći uz nogu automatsku pušku!?

Ugledavši policajce muškarac je pušku odbacio i pobjegao, a policajci su na kolniku Prvomajske našli čahuru puščanog streljiva. Osim čahure našli su i automatsku pušku s nekoliko komada streljiva te plinski revolver nepoznate marke s jednim plinskim streljivom u bubnju.

Istražujući slučaj policija je došla do 22-godišnjaka i 23-godišnjaka, čije su kuće pretražene. Pretragama je nađena poluautomatska puška i nekoliko stotina komada raznog puščanog streljiva. To je sve izuzeto, a mladići su kazneno prijavljeni zbog nedozvoljenog držanja, izrade i nabave oružja.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?