pad prodaje

H&M najavio zatvaranje 170 dućana diljem Europe

shutterstock
08.07.2020.
u 17:15

Uslijed krize zbog pandemije koronavirusa, švedski gigant H&M; najavio je zatvaranje 170 dućana diljem Europa. Do zatvaranja trgovina dolazi zbog pada prodaje u vrijeme lockdowna u područjima koja su ključna za poslovanje. Osim H&M-a;, očekuje se zatvaranje dijela trgovina Weekday, Monki i COS, koje su dio iste grupacije kao i H&M, no ta odluka još uvijek nije obznanjena, piše Independent. 

U izvješću za drugo tromjesječje, iz H&M-a; su rekli da su povećali planirani broj trgovina koje će se zatvoriti kad su osjetili utjecaj pandemije koronavirusa, a dodali su da ipak planiraju iduće godine otvoriti 130 trgovina, no na drugim mjestima. Kako piše Independent, krajem lipnja su iz H&M-a; izjavili da 350 njihovih dućana, približno 7%, i dalje ostaje zatvoreno kao rezultat pandemije koronavirusa, prenosi Diva.hr

- Da  bismo zadovoljili brze promjene u ponašanju kupaca uzrokovane COVID-10, radimo na ubrzavanju digitalnog razvoja, optimizirajući portfelj prodavaonica i daljnju integraciju online kanala, rekla je Helena Helmersson, izvršna direktorica grupacije.

 

Ključne riječi
H&M

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije