Zvizdić na Sumitu 100 u Skoplju

Ekonomska suradnja i regionalno povezivanje prioriteti rada vlada Zapadnog Balkana

17.10.2017.
u 18:18

Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine dr. Denis Zvizdić, zajedno s premijerima Makedonije, Albanije i Crne Gore, nazočio je danas panelu u okviru Sumita 100 poslovnih lidera jugoistočne Europe. U obraćanju je istaknuo da je zadatak svih vlada u regiji stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kako bi se potaknuli domaći i strani investitori s ciljem otvaranja novih radnih mjesta i zapošljavanja mladih ljudi. 

Rekao je da je ekonomska suradnja i regionalno povezivanje glavni prioritet rada svih vlada Zapadnog Balkana. Zvizdić je istaknuo da je intenzivna suradnja zemalja regije jasan znak da su međusobni odnosi u regiji sve bolji i da su susreti najbolji način za uspostavljanje povjerenja.

Summit 100 je poslovna inicijativa, koja okuplja poslovne ljude iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, Albanije i Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?