SEKSALI SE U AUTU:

Dvoje islamističkih čelnika koji propovijedaju moralnu čistoću uhvaćeni u preljubu

SEKSALI SE U AUTU
01.09.2016.
u 21:53

Dvoje istaknutih marokanskih političara, čelnika tamošnjeg Pokreta za jedinstvo i reforme, uhvaćeni su prošle subote kako se seksaju u automobilu na jednoj plaži, prenoso Net.hr

No, nije riječ tek o običnom seks-skandalu u kakve se često znaju uvaljati političari diljem svijeta. Naime, 63-godišnji Moulay Omar Benhammad i 62-godišnja Fatima Nejjar koji su uhvaćeni ‘in flagranti’ pripadnici su izrazito konzervativnog islamističkog pokreta koji zagovara moralnu i tjelesnu čistoću. Ista su stroga načela i sami ljubavnici-preljubnici do sada strastveno propovijedali.

Optuženi za preljub i korupciju

The Independent piše kako su njih dvoje – on oženjen i otac sedmero djece, a ona udovica i majka šestoro – uhvaćeni u ‘nečistoj’ radnji na plaži lučkog grada Mohammedia, sjeverno od Casablance.

Par je uhićen i pritvoren, a potom pušten do suđenja uz optužnicu za preljub i korupciju.

Oboje su visokopozicionirani članovi pokreta koji je dio sve snažnije islamističke Stranke pravde i razvoja, osnovane po uzoru na istoimenu vladajuću partiju u Turskoj kojoj je na čelu Recep Tayyip Erdogan.

Za preljub godinu dana zatvora

Čelnici te stranke osudili su ‘posrnuće’ dvoje njihovih istaknutih članova rekavši da se radi o “krajnje ozbiljnoj grešci” te “kršenju načela pokreta, njegovog svjetonazora i vrjiednosti za koje se zalaže”.

Benhammad je pred istražiteljima navodno rekao da s Najjar već živi u izvanbračnoj zajednici te da ga njegova zakonita žena ne namjerava tužiti zbog preljuba.

Inače, izvanbračni seks u Maroku je zakonom zabranjen i kažnjava se zatvorom i do godinu dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije