ORUŽJE JOŠ NISU PRONAŠLI

Dubrovčanina koji je ubio majku i ranio oca pustili su iz bolnice

12.06.2020.
u 11:03

Muškarac (37) koji je osumnjičen da je 3. lipnja, u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku, pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju, koja je od zadobivenih ozljeda naknadno preminula, pušten je iz dubrovačke bolnice, pišu 24sata.hr.

Tamo je bio smješten zbog zdravstvenih problema, te je rano jutros, uz posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Dodaju i kako je 37-godišnjak osumnjičen je za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju.

Podsjetimo, riječ je o sinu koji je pucao u svoje roditelje, nakon čega se sakrio u obližnjem objektu gdje ga je policija nakon četiri i pol sata potrage i pronašla.

Majci je pucao u glavu, a ocu u prsa. Ona je dan poslije preminula od težine ozljeda, dok je otac još u dubrovačkoj bolnici. Ima ozljede kralježnice i leđne moždine, no njegovo stanje je stabilno, a oružje još uvijek nije pronađeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije