Naslovnica Svijet

Drama na autocesti: Dječak se 5 sati vozio u podnožju autobusa

Prošli smo Kutinu, a negdje prije Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Najprije slab, a kasnije sve jači i jači zvuk - kazao je putnik Anđelko Nežić
27. prosinca 2017. u 18:56 0 komentara 220 prikaza
Foto: Damir Špehar/Pixsell

Dječak migrant od 12 ili 13 godina, prema izjavama svjedoka, na liniji Čazmatransa od Beograda do Zagreba se provukao ispod autobusa i 'smjestio' u podvozje te pet sati riskirao život kako bi došao do hrvatske metropole, piše Slobodna Dalmacija.  

- Bus je iz Beograda krenuo u 11.30 sati. Prošli smo Kutinu, a negdje prije Ivanića smo čuli jako lupanje ispod autobusa. Najprije slab, a kasnije sve jači i jači zvuk - kazao je Anđelko Nežić, putnik koji je bio u tom autobusu.  

Bio je u vidljivom šoku Vozač je potom zaustavio autobus, a iz dijela gdje se nalaze kotači izašao je dječak koji je teturao.  -  Bio je u vidljivom šoku.  Bio je prljav do bola, kao da mu je netko ugljenom lice namazao. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta - rekao je Nežić. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.