12 KANDIDATA

Donosimo listu HDZ-a RH za europske izbore

Robert Anic/PIXSELL
05.04.2019.
u 19:39

Neslužbeno doznajemo imena 12 kandidata HDZ-ove liste za europske izbore koji je procurio s predsjedništva HDZ-a. 

Nositelj je Karlo Ressler, savjetnik premijera Andreja Plenkovića i koordinator izrade stranačkog programa za europarlamentarne izbore, slijede; Dubravka Šuica, europarlamentarka, Tomislav Sokol, saborski zastupnik, Željana Zovko, europarlamentarka, Sunčana Glavak, zastupnica i bivša glasnogovornica Vlade, Marijana Balić, zastupnica i Plenkovićeva asistentica iz Bruxellesa, Goran Pauk, župan Šibensko-kninski, Nikolina Brnjac, državna tajnica u ministarstvu prometa, Stjepan Ribić, ravnatelj Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije, Domagoj Maroević, ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, Danijel Marušić, župan Brodsko-posavski i Stjepan Adanić, pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića i stožerni brigadir. 

U središnjici HDZ-a završio je sastanak Predsjedništva i Nacionalnog vijeća na kojima je, doznaje se, jednoglasno prihvaćena lista HDZ-ovih kandidata za izbore u EP, a uskoro počinje sjednica Središnjeg odbora na kojoj će biti utvrđen program i strategija za europarlamentarne izbore. 

Šef HDZ-a Plenković jučer je do zadnjeg trenutka razgovarao s kandidatima za Euroizbore, a termini HDZ-ovih stranačkih tijela su dvaput odgađani. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?