zbog povezanosti s Bidenom

Donald Trump kritizirao princa Harryja: 'Izdao je kraljicu'

Donald Trump
BRENDAN MCDERMID/REUTERS
25.02.2024.
u 20:35

Sporna je viza koja je odnedavno na popisu želja princa Harryja, princa koji je u svojim memoarima sasvim iskreno govorio o svojoj prošlosti koja uključuje upitno ponašanje

Donald Trump žestoko se obrušio na kraljevsku obitelj, točnije na princa Harryja zbog njegove povezanosti s trenutnim američkim predsjednikom. Republikanski predsjednički kandidat i bivši američki predsjednik rekao je da je ljut na vladu Joea Bidena jer je štitila princa Harryja tajeći njegov zahtjev za vizu.

Donald Trump već je nekoliko puta jasno istaknuo kako nije obožavatelj Sussexa, a sada se ponovno obrušio na princa Harryja. Sporna je viza koja je odnedavno na popisu želja princa Harryja, princa koji je u svojim memoarima sasvim iskreno govorio o svojoj prošlosti koja uključuje upitno ponašanje.

'Izdao je kraljicu . To je neoprostivo', rekao je Donald Trump komentirajući nedavno ponašanje Harryja i Meghan Markle, prenosi Tportal.hr.

Naime, odnedavno su Harry i Meghan ponovno počeli koristiti svoje prezime Sussex te su otkupili web domenu 'sussex.com' na kojoj se odsad mogu čitati najnovije vijesti o djelovanju popularnog para. Iako još nije poznato što točno planiraju postići tim potezom, pokojna kraljica Elizabeta II. godine 2020. im je zabranila korištenje kraljevskog statusa za komercijalnu dobit.

'Američko državljanstvo je misao koja mi je pala na pamet, ali sigurno nije nešto što mi je trenutno prioritet', rekao je Harry nedavno u intervjuu za TV emisiju 'Good Morning America', a sada je jasno da će Trump, ukoliko postane predsjednik, odbiti njegov zahtjev.

Svoje mišljenje o Meghan Markle rekao je prošlog rujna: 'Nije mi se sviđalo kako se ponašala prema kraljici.'

Kao obrazloženje je naveo svoje bliske odnose s kraljicom, zbog čega misli da su se prema njoj Harry i Meghan odnosili s velikim nepoštovanjem.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?