strava u Skopju

Dječaka (8) izgrizao susjedov pas mastif, liječnici ga nisu uspjeli spasiti

pas mastif
Pixsabay
12.04.2023.
u 17:43

"U trenutku prijema dijete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su poduzete mjere reanimacije, nažalost bez uspjeha”, rekao je ravnatelj bolnice Ljuben Arsenkov

Osmogodišnje dijete iz Skoplja preminulo je od posljedica napada susjedovog psa, potvrdilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Kako stoji u policijskom priopćenju, bolnica “Sv. Naum Ohridski" prijavila je jučer da je iz Skoplja dovezen maloljetnik koji je podlegao ozljedama od napada psa u vlasništvu njegova susjeda N.G.

“Jučer u 17.22 sati u našu ambulantu dovezeno je osmogodišnje dijete zbog ozljeda glave i vrata od ugriza psa. U trenutku prijema dijete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su poduzete mjere reanimacije, nažalost bez uspjeha”, rekao je ravnatelj bolnice Ljuben Arsenkov, prenosi Nova.rs.

Dijete je navodno napao 12-godišnji mastif čiji je vlasnik jučer navečer pozvan u policijsku postaju. Prema informacijama lokalnih medija, obitelji djeteta i vlasnika psa bile su prvi susjedi i u dobrim odnosima.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?