NOVA TVRDNJA

Diplomatkinja nakon spornih objava na Facebooku: Ja to nisam napisala, hakirana sam!

screenshot/Facebook
17.08.2019.
u 13:49

​​​​​​​Elizabeta Mađarević je hitno pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova zbog stavova koje je iznosila na Facebooku, kažu sa Zrinjevca.

Prva tajnica hrvatskog veleposlanstva u Berlinu, Elizabeta Mađarević, koja je izazvala popriličan skandal kada je jučer otkriveno da je na svojem Facebook profilu širila rasističke, ksenofobne i homofobne objave, danas je dala nove informacije. 

Naime, Mađarević tvrdi kako ona nije pisala skandalozne izjave na društvenim mrežama.

„Moj profil je hakiran i začuđena sam onim što se prenosi. Ja u svemu na službenim dužnostima slijedim politiku vlade RH. Nitko me od novinara nije zvao ni pitao za tu izjavu”, izjavila je Mađarević za Fenix Magazin, njemačkom portalu za dijasporu.

Na Facebook profilu Mađarević jučer su se našle izjave poput ove: "Niti sam dužnosnik, niti političar, već obična osoba koja ima pravo na privatnost, ali imam svoje konzervativne stavove od kojih ne odstupam i koje dijelim slobodno jer živim u slobodnoj zemlji, a koji su zasnovani na činjenicama".  

Elizabeta Mađarević je hitno pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova zbog stavova koje je iznosila na Facebooku, kažu sa Zrinjevca, a svoj Facebook profil, nakon skandala, Mađarević je - izbrisala! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije