PROPAO JOJ PLAN

Blogerica tražila besplatan smještaj u hotelu, a ovakav odgovor i račun nije očekivala

Instagram
22.01.2018.
u 20:20

Elle Darby od hotela u Dublinu je za Valentinovo tražila besplatan smještaj, i za uzvrat im je ponudila spominjanje na svom blogu, Youtube kanalu i Instagramu...

Elle Darby YouTuberica i blogerica postala je glavna tema na društvenim mrežama i u medijima nakon što je vlasnik luksuznog hotela u Dublinu na Facebooku  objavio molbu za suradnju koju mu je poslala Elle. 

U toj molbi napisala je kako bi s dečkom došla u Dublin za Valentinovo, a njihov hotel im se jako svidio i rado bi ga predstavila svojim pratiteljima na YouTube kanalu i Instagramu, a zauzvrat traži besplatan smještaj. Paul Stenson, vlasnik hotela White Moose Cafe odgovorio je Elli. 

- Draga influencerice, hvala na mailu u kojem želi besplatan smještaj u zamjenu za objave na društvenim mrežama. Ako ti dozvolim da odsjedneš u hotelu u zamjenu  za objavu videa na YouTube, tko će dati plaću osoblju koje se brinulo o tebi za tvog boravka u našem hotelu? Tko će platiti konobare, kuhare, recepcionere? - napisao je Paul u objavi i dodao kako bi možda mogao osoblju hotela reći da će umjesto plaće biti objavljeni u videu. 

Ella je poručila kako nije mislila ništa loše ovom molbom, a ova priča dobila je i novi nastavak. Iz White Moose Cafea najavljuju kako će na adresu Elle Darby uskoro stići račun. Na Twitteru su objasnili kako taj (lažni) račun provizija za pojavljivanje u 114 članaka u više od dvadeset zemalja. Istaknuli su kako plaćanje mora biti u eurima jer se spominjanje ovog hotela u video snimkama na YouTube ili u objavama na Instagramu ne računa kao plaćanje.  Ukupni iznos je 5,289.00 eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?