Američki predsjednik

Biden poručio da će Putin "platiti cijenu" miješanja u izbore

joe biden
Yuri Gripas/Newscom/PIXSELL
17.03.2021.
u 14:41

"Platit će cijenu, a kakve će biti posljedice vidjet ćete uskoro", rekao je Biden za ABC News.

 

Američki predsjednik Joe Biden u srijedu je rekao da će ruski predsjednik Vladimir Putin uskoro osjetiti posljedice izravnog miješanja u američke predsjedničke izbore 2020. kako bi njihov ishod prevagnuo u korist Donalda Trumpa.

"Platit će cijenu, a kakve će biti posljedice vidjet ćete uskoro", rekao je Biden za ABC News.

Biden je svoje izjave izrekao nakon izvješća obavještajnih službi u kojem se potkrepljuju optužbe da iza miješanje Rusije u izbore stoji sam predsjednik Putin.

Rusija uzvraća da se radi o neutemeljenim optužbama.

Za Putina je rekao da ga "relativno dobro poznaje" te da je po njegovom iskustvu sa stranim čelnicima najvažnija stvar poznavati sugovornika.

Također je rekao da ne vjeruje da ruski čelnik ima dušu, a na upit da li misli da je Putin ubojica odgovorio je potvrdno.

"Da, mislim to", rekao je Biden.

Istovremeno je Biden podsjetio da "postoje pitanja od zajedničkog interesa na kojima bi mogli surađivati", kao što je bilo produljenje nuklearnog sporazuma START.

Ključne riječi

Komentara 2

PP
ppp
15:02 17.03.2021.

Kad ste već toliko vrijedni,zašto ne prenesete izjavu Vladimira Putina na ovu temu? Zašto uvijek samo jedna te ista priča? Malo je neugodno,s obzirom da su za sve probleme zapada krivi Rusi! Biden ili Trump,mislim da je sasvim svejedno,ni jedann ne upravlja državim nego se podliježe interesu raznih lobija koji su financirali njihove kampanje! Zašto ovako površno obrađujete ovako ozbiljnu temu? I prije svega,iznesite dokaze,u protivnom,ovo su laži i klevete

IJ
I ja tebi
19:03 17.03.2021.

Biden laprda kao što je laprdao i Tramp a Putin se samo podsmijavanjem na njihove budalaštine.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije