Vučić "poludio" i polomio bravu na vratima

'Bando lopovska, marš napolje'

Aleksandar Vučić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.12.2013.
u 09:24

'Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sram! Van da vas nikad više nisam vidio! Nikad vam nije dosta novca, a imate najveće plaće u Srbiji', bijesno je zaurlao Vučić

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u srijedu je u Beogradu strgao bravu na vratima svog kabineta kada su ga članovi rukovodstva Agencije za kontrolu letenja zatražili da njima i radnicima isplati 13. plaću.

'Bando lopovska, marš napolje! Kako vas nije sram! Van da vas nikad više nisam vidio! Nikad vam nije dosta novca, a imate najveće plaće u Srbiji', bijesno je zaurlao Vučić, piše Blic čiji se novinar u trenutku Vučićeva ispada nalazio u susjednoj prostoriji.

Čuo je svaku Vučićevu riječ, kao i svi ostali djelatnici koji su se zatekli na hodnicima zgrade Vlade u Nemanjinoj 11. Ubrzo je do Vučićevog ureda došao bravar koji je zamijenio strganu bravu.Blic podsjeća kako je ministar Lazar Krstić dobio nalog o zabrani isplata 13. plaće u svim državnim službama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?