VOZAČU POZLILO

Autobus češke Filharmonije završio u provaliji

bus
23.03.2015.
u 12:16

Autobus koji je prevozio 16 članova češke Filharmonije prevrnuo se jučer poslijepodne u Austriji. Policija je zaključila da je vozač izgubio nadzor nad vozilom jer mu je pozlilo. 
Trinaest članova češke Filharmonije ozlijeđeno je jučer u prometnoj nesreći kod austrijskog grada Mistelbacha kada se njihov autobus prevrnuo u provaliju duboku sedam metara. Vozaču je u jednom trenutku pozlilo zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i autobus se prevrnuo u provaliju duboku sedam metara. Vozača su iz vozila morali vaditi vatrogasci hidrauličnom opremom, priopćio je glasnogovornik vatrogasne službe Franz Resperger. Tri osobe, među kojima je i vozač, teže su ozlijeđene. Još je 10 osoba zadržano u bolnici zbog lakših ozljeda, a četiri su neozlijeđene, prenosi Kronen Zeitung. U autobusu je srećom bilo samo 16 članova orkestra koji su se vraćali sa nastupa u Beču, dok su ostali zrakoplovom otputovali na koncert u Poljsku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije