na letu u američku vojnu bazu

Afganistanka rodila u američkom evakuacijskom zrakoplovu

U.S. Air Force/Reuters
22.08.2021.
u 20:44

Tijekom leta stanje joj se zakompliciralo, ali se popravilo nakon što je transportni zrakoplov C-17 letio niže pa se povećao tlak zraka u kabini

Afganistanka je rodila u američkom evakuacijskom zrakoplovu na letu u američku vojnu bazu Ramstein u Njemačkoj, objavila je američka vojska.

Tijekom leta stanje joj se zakompliciralo, ali se popravilo nakon što je transportni zrakoplov C-17 letio niže pa se povećao tlak zraka u kabini, napisala je vojska na Twitteru, prenosi HRT

Taj manevar joj je spasio život i nakon slijetanja u Ramsteinu žena je uz pomoć vojnika rodila djevojčicu u prostoru za teret. Majka i dijete su dobro.

Od subote navečer u Ramstein je dovezeno 2300 evakuiranih osoba iz Afganistana u 17 aviona, a očekuje se da će danas i sljedećih dana stići još letova.

Bivše lokalne američke snage i njihove obitelji, koji bježe iz domovine u strahu od talibana, smješteni su u hangarima za zrakoplove u zračnoj bazi odakle će se prebacitu u SAD.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije