POTPUNO NEOČEKIVANO

60 godina bili su najbolji prijatelji, a ono što su otkrili šokiralo je sve...

Thinkstock
27.12.2017.
u 20:28

Rođeni na Havajima 15 mjeseci jedan poslije drugog, upoznali su se kada su u šestom razredu igrali nogomet u školi u Honoluluu....

Dvojica stanovnika Havaja koji su odrasli kao najbolji prijatelji, otkrili su da su braća što su povodom Božića objavili svojim obiteljima. 

Alan Robinson i Walter Macfarlane su prijatelji već 60 godina. Rođeni na Havajima 15 mjeseci jedan poslije drugog, upoznali su se kada su u šestom razredu igrali nogomet u školi u Honoluluu. Svaki za sebe, tragali su za svojim porijeklom jer Macfarlane nije upoznao oca, a Robinson je usvojen.

Walter Macfarlane, poslije neuspješne potrage na internetu i društvenim mrežama, okrenuo se obiteljskoj povijesti i web stranici za usporedbu podataka o DNK-u, piše Time.

- Kada je počeo dobivati podudarajuće podatke, bacili smo se u provjeru - rekla je njegova kćer Cindy Macfarlane - Flores. Najveće poklapanje – s identičnim kromosomima X, imao je netko s korisničkim imenom “Robi737”. Robinsonov nadimak je Robi, a i on je bio pilot “Boeinga 737” za “Aloha airlines”, rekla je Macfarlane - Flores.

Ispostavilo se da je Robinson koristio istu internet stranicu kako bi proašao odgovore o svojoj obitelji. Kasnije su saznali da imaju istu majku. - To je bio šok - rekao je Macfarlane. To su otkrili prijateljima i obiteljima tijekom predbožićne zabave u subotu.

- To je neopisivo iskustvo, ogromno - rekao je Robinson. Njih dvojica sada planiraju putovati i uživati u mirovini. - Ovo je najbolji božićni poklon koji sam ikada mogao zamisliti - rekao je Robinson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije