KONAČNO

Sutra rješenje problema za umirovljene vojnike?

sarajevo
REUTERS
09.04.2012.
u 11:52

Hubjer je rekao da bi sutra trebala biti održana sjednica radne grupe za pripremu izmjena i dopuna Zakona o službi u Oružanim snagama BiH

Bivši pripadnici Oružanih snaga BiH koji imaju pravo na prijevremeno umirovljenje očekuju u tijeku sutrašnjeg dana konkretne prijedloge za rješavanje svog problema, rekao je jedan od predstavnika bivših vojnika Senad Hubjer.

Hubjer je rekao da bi sutra trebala biti održana sjednica radne grupe za pripremu izmjena i dopuna Zakona o službi u Oružanim snagama BiH, na čijem čelu se nalazi ministar obrane BiH Muhamed Ibrahimović.

\"Očekuje se da će biti ozvaničen prijedlog Federacije BiH da se pripadnicima Oružanih snaga, koji imaju pravo na prijevremeno umirovljenje, koeficijent smanji sa 1,73 na 1,48, što bi bilo smanjenje mirovine za oko 20 posto\", precizirao je Hubjer.

On je istakao da još nije poznat stav Republike Srpske. \"Imamo informacije da se prijedlozi kreću od minimalnih mirovina za ovu kategoriju do oduzimanja prava na prijevremeno umirovljenje\", rekao je Hubjer Srni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?