PROMO

Superbingo Hrvatske lutrije iznosi gotovo 35 milijuna kuna!

kurbaša
HL
PR
Autor
PR članak
11.07.2011.
u 08:48

U svakom TV Bingu tijekom izvlačenja odigrava se i nagradna igra Bingalica

U ponedjeljak 11. srpnja u emisiji TV Bingo na prvom programu HRT-a nakon Dnevnika netko bi u Hrvatskoj mogao postati novi multimilijunaš. Voditelji Dunja Mutevelić i Robert Kurbaša spremaju se uzviknuti ''Bingo!'' za dobitak od 34,700.000 kuna, koliko iznosi Superbingo igre TV Bingo 15 od 90.

Popularna igra u kojoj se izvlače brojevi od 1 do 90 postaje sve napetija. Za dobitak Superbingo 15 brojeva izvučenih do 30. broja, mora biti smješteno u jednoj od šest kombinacija koje se nalaze na listiću, Sa svakim idućim izvučenim brojem raste šansa za osvajanje dobitka, ali se potencijalni dobitak postupno smanjuje.

Vjerojatno bi se većina igrača zadovoljila i dobitkom Bingo 33 koji iznosi gotovo 11 milijuna kuna. No, izostane li i taj dobitak, brojevi se izvlače sve dok se 15 brojeva unutar jedne kombinacije ne poklopi s 15 izvučenih brojeva.

Ne uspijete li postati dvoznamenkasti milijunaš, a odigrali ste makar jednu od tri dodatne igre Bingo plus, koje se nalaze na Bingo listiću, još uvijek  imate šansu osvojiti milijunski dobitak – pet milijuna kuna!

U svakom TV Bingu tijekom izvlačenja odigrava se i nagradna igra Bingalica u kojoj možete osvojiti 10 tisuća kuna na potrošačkoj kartici. Potrebno je samo pažljivo pratiti emisiju, znati točan odgovor na nagradno pitanje Bingalice i prijaviti se pozivom ili SMS-om.

Vrijedni iznosi dobitaka i nagrade, koje i ovog ponedjeljka donosi emisija TV Bingo, predstavljaju pravo osvježenje za ljetne vrućine…

https://www.lutrija.hr/cms/TVBingo?utm_source=PR%2BVecernji.hr%2BTV%2BBingo&utm_medium=PR%2BVecernji.hr&utm_term=TV%2BBingo&utm_content=TV%2BBingo%2BVecernji&utm_campaign=TV%2BBingo%2BPR

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?