Mišići - bez špinata

Stvarni 'Popaj' ima najveće mišiće na svijetu, ali i alergiju na - špinat!

Moustafa Ismail
screenshot/Youtube
01.04.2013.
u 12:28

Ismail je u djetinjstvu bio debeljuškast, ali se u rodnu Aleksandriju iz SAD-a gdje trenutno živi sa suprugom Carolinom, vratio potpuno drugačiji.

Njegovi bicepsi osigurali mu ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda i donijeli su mu nadimak Popaj, ali Egipćanin Moustafa Ismail zapravo je, za razliku od poznatog lika iz crtića- alergičan na špinat.

Ismail je u djetinjstvu bio debeljuškast, ali se u rodnu Aleksandriju iz SAD-a gdje trenutno živi sa suprugom Carolinom, vratio potpuno drugačiji.

- Prvi sam Egipćanin koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. U Egiptu su u to ime priredili slavlje za mene i moju obitelj - oni su bili tako ponosni", kazao je Ismail koji je sanjao da ima mišiće poput holivudske zvijezde Arnolda Schwarzeneggera, prenosi Daily Mail.

Zbog svojih je velikih bicepsa putovao diljem svijeta te je stekao brojne fanove kojima služi kao inspiracija u vježbanju.

Brojni kritičari, pak, tvrde da su njegovi mišići lažni, te ga optužuju za uzimanje nedozvoljenih supstanci. No, Veliki Mo, koji može podići teret jednak prosječnoj težini medvjeda, sve to negira. Čak je išao i na ultrazvuk u jednoj TV emisiji kako bi dokazao da u rukama nema nikakve implantate.

Iako je privukao veliku pažnju, Ismail i dalje čvrsto stoji na zemlji, a zaposlen je kao pomoćnik upravitelja na benzinskoj postaji u Massachusettsu.

- Ne radi se samo o dizanju utega, tu je i poseban režim prehrane, kao i posebna tehnika treninga. Ranije sam se sramio skinuti majicu jer sam bio debeljuškast. No, sada sam ponosan na sebe", zaključuje Ismail.

U budućnosti planira dodatno povećati svoje bicepse te proširiti ramena. Za to će mu, kaže, trebati godine rada, ali i puno samopouzdanja i vjere u sebe.

>>Špinat nas može učiniti jakim kao i Popaja

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?