RADMANOVIĆ:

Stranci u BiH ruše demokratske principe

radmanovic
VL FOTO
30.03.2012.
u 09:27

- Vijeće za provođenje mira, taj popularni PIC, već godinama govori kako će ići, a postavljaju uvjete koje mi niti možemo niti hoćemo ispuniti - rekao je Radmanović

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović rekao je da stranci svojom nazočnošću i djelovanjem ruše osnovne demokratske principe Europe.

"Vijeće za provođenje mira, taj popularni PIC, već godinama govori kako će ići, a postavljaju uvjete koje mi niti možemo niti hoćemo ispuniti. Oni neće da odu. Oni hoće kontrolirati BiH stalno i kontroliraju je više nego što treba", rekao je Radmanović.

On je naglasio da želi i da se već godinama zalaže da stranci odu što je moguće prije iz BiH i da puste političare da se dogovore i riješe pitanja u skladu sa Daytonskim mirovnim sporazumom.

Radmanović je ocijenio da je BiH dosta odmakla na putu ka europskoj obitelji, iako ne dovoljno, ali to u Europskoj uniji ne shvataju ili neće da shvate.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:24 30.03.2012.

daj stari ne pricaj gluposti !!!kada bi EU bosnu pustila da padne gdje bi bila KM po vrijednosti??jos uvijek na ovoj koju EU garantira ili u ku..cu?? budite sretni da se stranci uopce jos interesiraju za Bosnu...i molite boga daa svi ovi iz dijaspore sto cesce dolaze da bi imali bar neki priliv deviza inace izgleda crno za Bosnu..

SE
sejtan
08:22 31.03.2012.

Pinokio sve dok je ovakvih kao sto je ovaj djuturum stranca ce biti u BiH...to su samo puste zelje ovakvih kao sto je on i njegov gazda Mile.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?