Košarkaši EP u Litvi

Stipčević i Barać naguravali se na treningu

stipcevic
Marko Mrkonjić/PIXSELL
01.09.2011.
u 11:51

Novinar i urednik portala lithuaniabasketball.com Simonas Baranauskas na svom je Twitteru napisao kako su se na treningu hrvatske reprezentacije potukla dva igrača. No, radilo se o naguravanju Stipčevića (185 cm) i Baraća (217)

Incident se dogodio u ponedjeljak na treningu u Alytus Areni dva dana prije utakmice protiv Finske. A to naguravanje između najviše i najnižeg, Stanka Baraća i Roka Stipčevića, za sekundu je prekinuo Luka Žorić, koji je uletio među njih i razdvojio ih.

 Barać je ljutito gledao Zadranina, a oko dvojca se okupila cijela reprezentacija kako bi smirila strasti. Minutu nakon toga trening je najnormalnije nastavljen.

Gužvu je vidjela jedna volonterka, napisao je Baranauskas. Vranković je nakon incidenta iz dvorane potjerao sve volontere Eurobasketa jer nije želio da u tom trenutku u dvorani bude netko tko nije iz našeg stožera.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije