mećava u mađarskoj

Srpski bus satima zameten: Nema grijanja, a među putnicima i beba!

snijeg mađarska (1)
Reuters/Pixsell
15.03.2013.
u 10:24

Da situacija bude gora, u Mađarskoj je danas neradni dan pa iz srbijanske ambasade u Budimpešti objašnjavaju kako to otežava napore u pomaganju unesrećenim srbijanskim turistima

Snijeg koji je u velikim količinama pao u Mađarskoj stvorio je teškoće u prometu, a mediji u Srbiji javljaju kako na autocesti kod Győra autobusi i automobili stoje zameteni u snijegu već 13 sati.

Da situacija bude gora, u Mađarskoj je danas neradni dan pa iz srbijanske ambasade u Budimpešti objašnjavaju kako to otežava napore u pomaganju unesrećenim srbijanskim turistima, piše Blic.

Napomenuli su i da su spasioci krenuli prema koloni u kojoj je više od 100 zametenih vozila.

RTS je objavio svjedočanstvo jednog putnika koji je kazao da većina zametenih autobusa vozi na liniji Beč – Beograd te da im još uvijek nitko od Mađara nije priskočio u pomoć. Dodao je i da snijeg praćen vjetrom jako pada, jako je hladno, a da je najbliža benzinska postaja udaljena četiri kilometra.

Naglasio je da je autobus ostao bez goriva te da nema grijanja, a u njemu se nalazi i petomjesečna beba.

>>Učenici iz Zagreba noć proveli na autocesti u busu bez hrane i vode!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?