Pecara

Sredinom lipnja počinju pripreme za Europu

Olimpic
26.05.2012.
u 11:51

Trener Bloudek završio misiju, ali će vjerojatno nastaviti voditi momčad

Nakon utakmice protiv Olimpica u srijedu, nogometaši Širokoga Brijega nisu odmah dobili odmor. Otputovali su u Slavoniju, gdje su sinoć odigrali prijateljsku utakmicu protiv Sloge iz Trenkova kod Požege u povodu 80. obljetnice ovog kluba. Inače, prihod s ove utakmice ide u humanitarne svrhe u korist liječenja oboljelog dječaka iz Trenkova Mateja Markanovića.

Prihvatili poziv Slavonaca

Širokobriježani su prihvatili poziv Slavonaca da uveličaju njihovu proslavu, sami snoseći troškove putovanja. Uoči odlaska novinari su pitali trenera Marijana Bloudeka ostaje li i dalje na klupi Širokobriježana, s kojima je ranije imao dogovor da će ih voditi do kraja sezone:

-Nadam se kako su u klubu zadovoljni mojim radom. Želja mi je nastaviti suradnju. No, hoću li ostati, vidjet ću nakon razgovora s predsjednikom kluba Mijom Jelićem, rekao je Bloudek, osvrnuvši se na upravo završenu sezonu: -Naslijedio sam od svog prethodnika Branka Karačića već selektiranu momčad, koja je ostvarila glavni cilj – deseti uzastopni nastup u Uefinim natjecanjima. Nakon gostovanja u Slavoniji, igrači će na zasluženi odmor, a novo okupljanje bit će vjerojatno sredinom lipnja. Prva utakmica u Europi (Široki Brijeg uključuje se u 2. pretkolu) igra se 19. srpnja s još nepoznatim protivnikom. Od vijesti s Pecare posebice je zanimljiva ona o odluci Stegovnog povjerenstva NS BiH o odbacivanju žalbe glede kazne Širokome Brijegu, koju je ovome tijelu uputio Odbor za stabilizaciju, a navodno su svi članovi Odbora s njim suglasni. Povjerenstvu je upućen zahtjev u kojem se traži da “preispita” odluku o kazni zabrane igranja jedne utakmice bez gledatelja, te novčane kazne klubu od 3000 KM izrečene zbog događanja na finalnoj utakmici Kupa između Širokoga i Željezničara.

Tražili veću kaznu

Dakle, Osimov Odbor tražio je veću kaznu, ali članovi Stegovnog povjerenstva jednoglasno su je odbacili. Hoće li na ovo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije