Klopp za Goal:

Zvuči tužno, ali moj život je nogomet! Čak i u snu razmišljam o njemu...

klopp
17.11.2016.
u 12:45

"Jako puno razmišljam o nogometu, ne mogu čak to ni izmjeriti - ne znam kada prestajem misliti na nogomet," priznao je Jürgen Klopp u ekskluzivnom razgovoru Goalu.

"Nisam siguran da prestanem čak ni kada spavam! Jako puno i gledam nogomet. Ali u Engleskoj uopće nije jednostavno gledati nogomet. U bilo kojoj zemlji svijeta možete pogledati više premijerligaških utakmica nego u samoj Engleskoj. Nakon godinu dana ovdje, to mi je potpuno jasno."

Gledam međunarodne utakmice, a volim i drugu englesku ligu, tamo se igra jako dobar nogomet. Naravno, gledam i Bundesligu. Ne baš kao prije, ali nastojim držati korak. Ovo zvuči jako tužno, ali moj život je ispunjen nogometom!"

Priznao je trener Liverpoola i koliko značenje u njegovom poslu imaju poluvremena utakmica.

"Ponekad jedva čekam poluvrijeme. Najprije igračima dam vremena da predahnu, da popiju vode, a onda liječnici provjere je li s njima sve u redu. Potom pogledamo nekoliko situacija iz prvoga dijela, ali samo kao su dovoljno jasne da mogu prenijeti poruku. Ako nisu, onda samo ja pričam s igračima. Mislim da sam jedan od najboljih govora na poluvremenu imao u Baselu."

"U klubu je sada sjajna atmosfera. Osjeća se to oko stadiona, u Liverpoolu. Kada hodate gradom pomislite 'hmm, čak ni vrijeme nije toliko loše!' Pred nama je sada novi izazov - moramo ostati usredotočeni, jaki i na pravom putu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?