U NEDJELJU UJUTRO

Zvijezda Liverpoola prevarila smrt: Oluja iščupala stup i bacila ga na automobile

21.10.2023.
u 09:45

"Vjetar je bio toliko jak da je iznenada počupao stup. Bilo je stvarno zastrašujuće. Pravo je čudo da nitko nije ozlijeđen. Netko je lako mogao poginuti", rekao je izvor s mjesta nesreće za The Sun

Igrač Liverpoola Trent Alexander-Arnold je prema navodima britanskog The Suna "prevario smrt" vozeći se u nedjelju u blizini Knutsforda u Cheshireu za vrijeme nevremena izazvanog olujom Babet. Dok je vozio mokrom cestom, olujni vjetar je iščupao 12 metara dug električni stup. Nogometaš je tada zakočio i skrenuo, a stup je pao na auto ispred njega.

Premda je došlo i do sudara dva automobila, britanski mediji navode kako su oba vozača izbjegla ozljede. Dodaju i kako je Alexander-Arnold ostao poprilično potresen incidentom.

 "Jutros u 10.34 ujutro pozvani smo zbog dojava o prometnom sudaru u kojem su sudjelovali crni Range Rover i BMW. Stup je pao na cestu i izazvao nesreću. Nitko nije ozlijeđen i sve je raščišćeno do 13.05. Nazvali smo energetsku tvrtku i isključili struju“, navodi u svome priopćenu policija iz Cheshirea.

"Vjetar je bio toliko jak da je iznenada počupao stup. Bilo je stvarno zastrašujuće. Pravo je čudo da nitko nije ozlijeđen. Netko je lako mogao poginuti. Kakve su šanse da se to dogodi? Alexander-Arnold se sigurno osjeća kao da je prevario smrt. Par sekundi kasnije i moglo je proći kroz njegovo vjetrobransko staklo", rekao je izvor s mjesta nesreće za The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije