3. pretkolo Europske lige

Zrinjski s minimalnim porazom u Bugarskoj

09.08.2018.
u 21:08

Nogometaši bh. prvaka Zrinjskog u prvoj su utakmici 3. pretkola Europske lige izgubili u Bugarskoj od Ludogoreca s 1:0, te imaju obećavajući rezultat uoči uzvrata idući četvrtak.

I s obzirom na prikazano na terenu, plemići svakako mogu biti zadovoljni minimalnim porazom koji ostavlja i te kako nadu u prolazak, piše Goal.com.

Prva velika šansa bila je u 8. minuti, kada je Keseru iz dobre pozicije pucao preko gola. Opet je Keseru zaprijetio, a u 16. minuti domaćin je poveo.

Wanderson je ubacio, golman Soldo odletio u prazno, a Moti glavom pogodio za 1:0.

Zrinjski je prvi put zaprijetio u 21. minuti kada je Filipović iz slobodnog udarca pucao preko gola.

Todorović je u 26. krasno opalio iz daljine, ali Renan je obranio. Kao i u idućem napadu Čirjakov pokušaj. Bile su to minute kada je Zrinjski preuzeo inicijativu.

U 39. minuti Ludogorec je mogao dobiti penal nakon duela Kadušića i Wandersona, a u 42. Soldo se iskupio za kiks kod gola obranivši zicer Keseruu u 42.

Da bi u 44. i Marcelinho promašio veliku šansu za 2:0.

U drugom je poluvremenu tempo bio puno niži, a jedinu je bolju šansu promašio Marcelinho u 70. minuti.

U samoj završnici, minutu prije kraja, bilo je gusto pred domaćim golom, da bi u 93. Soldo sjajno zaustavio udarac Keserua! Bila je to mat situacija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije