Prekinuli negativni niz

Zrinjski nakon 11 godina zabio na Koševu, teška ozljeda Karačića

zrinjski sarajevo
14.08.2015.
u 22:26

Zrinjski je jedina momčad sa stopostotnim učinkom nakon četiri kola Premijer lige. Večeras su napokon prekinuli veliki negativan niz i nakon deset sezona bez pobjede na Koševu slavili s minimalnih 1:0.

Zrinjski je također prekinuo niz od deset uzastopnih prvenstvenih poraza na Koševu kojima nisu zabili gol.

Plemići su bolje krenuli u utakmicu, a prvu prijetnju vidjeli smo u 4. minuti kada je udarac Laštra blokiran u posljednji trenutak. Uzvratio je bordo tim u šestoj minuti, iz prekida je pokušao Alispahić, ali ravno u ruke Karačića.

U 9. minuti Todorović se našao u dobroj prilici, ali loše je zahvatio loptu pa je Delač to lakoćom obranio.

Opasno je bilo u 17. minuti u šesnaestercu Zrinjskog. Velkoski je primio jednu dugu loptu, a onda i pao nakon duela s Blaićem, međutim sudac je pokazao samo na udarac iz kuta.

Na novu dobru priliku čekali smo do 30. minute kada je pucao Mešanović s 18 metara, ali je Delač uspio odbiti u korner.

Puzigaća je zaprijetio u 35. minuti iz slobodnog udarca, a Karačić je uspio nekako to zaustaviti iz drugog pokušaja. Alispahić je pet minuta kasnije snažno opalio iz daljine, ali opet je Karačić na mjestu.

I nastavak je krenuo dominacijom Sarajeva, a prvi je zaprijetio Benko u 50. minuti, međutim nije to bilo opasno. 

U 54. minuti Velkoski se našao u sjajnoj prilici, ali njegov udarac s 13, 14 metara još je bolje obranio Karačić.

Uslijedilo je razdoblje dominacije Sarajeva, ali bez prave prilike, sve do 71. minute kada je Karačić pravovremenim izlaskom ispred Benka spasio goste, ali je i pritom teže ozlijedio ruku pa je na nosilima završio nastup.

I onda šok na Koševu u 82. minuti. Nakon sjajnoj prodora Stojanović po lijevoj strani, lopta je stigla u sredinu gdje je loptu dočekao Radulović i sa 13, 14 minuti pogodio za 1:0.

U 88. minuti Puzigaća je zaprijetio iz slobodnog udarca, ali sjajno je obranio Bandić i spriječio izjednačenje. Rezultat se do kraja nije mijenjao pa su plemići stigli do četvrte pobjede u isto toliko kola, a Sarajevu je ovo drugi poraz.

U prvoj utakmici četvrtog kola Sloboda i Borac odigrali su 1:1. Gosti su poveli preko Jovića u 52. minuti, a bod domaćinu u 63. donio je Ahmetović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije