1. pretkolo Lige prvaka

Zrinjski minimalno poražen u Trnavi, prolaz se rješava u Mostaru

11.07.2018.
u 19:57

Nogometaši Zrinjskog poraženi su u Trnavi od Spartaka s 1:0 u okviru prvog susreta 1. pretkola Lige prvaka. 

Prvo poluvrijeme utakmice u Trnavi prošlo je bez nekih prevelikih uzbuđenja i prilika. Prvi je preko Filipovića priprijetio Zrinjski ali Martin Chudy nije dozvolio da bude iznenađen s velike daljine, piše Sportsport.ba.

Tek u 16. minuti Zrinjski je izveo prvi korner u poluvremenu. U 35. minuti Todorović je dobro probio po lijevoj strani, no njegov oštar prizemni ubačaj nije prihvatio nitko od njegovih saigrača. Odmah zatim u 37. minuti najbolju priliku na utakmici imao je Gruzijac Chanturishvili koji je na lijevoj strani primio loptu koja je nekako došla do njega kroz kazneni prostor, no predugo se namještao i nije uspio iznenaditi Brkića.
 
Loptu su nešto više u posjedu imali domaćini. Zrinjski je u susret ušao oprezno i dojma smo da je bilo važnije sačuvati svoj gol nego napraviti nešto više u napadu.

U drugom poluvremenu je bilo nešto više uzbuđenja. Prvo je zaprijetio Grendel, ali Brkić je dobro obranio. U 54. minuti velika šansa i za Zrinjski. Filipović šutira nakon kontre, ali brani golman domaćih. U 65. minuti nova prilika za domaće, ovog puta Jirka, ali Brkić brani.

Ipak, isti igrač je u 79. minuti uspio matirati golmana bh. prvaka. Rada je poslao dubinsku loptu, a Jirka je to lijepo prihvatio nakon slabe intervencije odbrane Zrinjskog i pogodio za vodstvo svog tima nakon što je lobirao Brkića.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije