Premijer liga BiH

Zrinjski maksimalan: Svladao i Travnik te zasjeo na vrh ljestvice

zrinjski
08.08.2015.
u 22:28

Zrinjski je s 1:0 svladao Travnik, a junak susreta bio je Stevo Nikolić

Mostarci su još jednom minimalnom pobjedom zasjeli na vrh premijerligaške ljestvice. Ovog puta je Zrinjski s 1:0 svladao Travnik, a junak susreta bio je Stevo Nikolić.

Zrinjski je bio bolji tijekom cijelog susreta, ali igra obrane Travnika sigurno nije bila za podcijeniti. Ipak, u prvom dijelu kod travnika se najviše istaknuo vratar Nurković. On je obranio udarac Nikolića, a dvije dobre prigode u prvih 45 minuta imao je i Zakarić.

U nastavku je Zrinjski ubacio u višu brzinu. Puno je boljoj igri plemića pridonio oporavljeni Todorović koji je ubrzao igru. U 63. minuti je proradio i Stevo Nikolić. Napadač Zrinjskog je i u prva dva kola igrao jako dobeo, ali nije zabio pogdak. Ovog puta je zabio za pobjedu u svom stilu.

Nakon tog pogotka domaći su mogli do još nekoliko pogodaka, ali raspoloženi vratar Nurković je dobro branio. Najbliže pogotku je bio Radulović u 84. minuti koji je zatresao vratnicu. Susret je završen minimalnom pobjedom plemića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije